Støtte

Støtte

Klubben kan søke støtte

Vi har anledning til å søke støtte hos flere stiftelser og vårt eget forbund, NDF. De fleste støtteordningene prioriterer tiltak som gagner barn og unge, noe som er veldig bra, siden det på sikt vil hjelpe oss å ha snorkleutstyr i alle de forskjellige størrelsene som trengs. Tips gjerne styret om støtteordninger som du mener vi bør benytte oss av.

Grasrotandelen

 

Den enkleste måten du og din familie eller venner kan støtte klubben (utenom kontigenten) er å gi oss din Grasrotandel. Den utgjør 7% av det du spiller for hos Norsk Tipping. Du kan velge oss hos din kommisjonær, eller søke oss opp med navn eller organisasjonsnummer på Norsk Tipping sine nettsider. Be gjerne dine venner og familie om å støtte fridykkerklubben din, slik at vi kan tilby enda bedre aktiviteter.

Kjenner du noen som har lyst til å bidra?

Klubbens medlemmer utgjør et stort nettverk vi ønsker å spille på. Styret ønsker å gjøre klubben attraktiv for alle, og søker støttespillere som ønsker å bidra til arrangementer som havrydding, vanntilvenning, trygghet i vann, bruk av naturen, og mye mer. Om du kjenner en bedrift, organisasjon, eller privatperson som har lyst til å bidra med å gi klubben muligheter så gi oss gjerne en lyd!